Всесвітньо відомий американськи ілюзіоніст Девід Копперфільд кілька років тому був дуже популярним і виступав на телебаченні, а також різних заходах. За його шоу спостерігали, затамувавши подих, кожен трюк був неймовірний, привабливий.

Читайте Знай в Google News!

Одними з пам'ятних трюків були зникнення "Статуї Свободи", проходження через Велику Китайську стіну, а також ризикований стрибок в резервуар з водою. Люди, які бачили їх, подейкували, що Девід володіє магічними здібностями. Його навіть включили до книги рекордів Гіннеса. Про те, як зараз живе улюбленець мільйонів пише один з американських журналів.

Девід Копперфільд, фото: gettyimages
Девід Копперфільд, фото: gettyimages

Проте, в 90-і і 2000-і роки він практично припинив з'являтися на екранах. Шанувальники, журналісти дивувалися, куди ж міг подітися відомий на весь світ фокусник. Як виявилося, Девід проживає в США разом зі своєю сім'єю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Він як і раніше займається постановкою своїх шоу зі спецефектами. За його трюки добре платять в Лас-Вегасі. Його виступ, за словами журналістів, можна побачити всього за 100 доларів.

Зараз Девід є одним з найвпливовіших ілюзіоністів сучасності. Також консультантом з фокусів, магії і спецефектів. У ілюзіоніста були і неприємні моменти в роботі. Одного разу за участю глядача в постановці фокуса чоловік отримав травму. Через суд йому вдалося отримати компенсацію моральної шкоди, а Девіду довелося розповісти про тонкощі трюку.

Девід не любить розповідати про особисте життя. За його словами, у нього траплялися і злети, і падіння. Фокусник спочатку кар'єри не міг побудувати серйозні стосунки з жінками. Серед його пасій були Клаудія Шиффер, Хлоя Госселін, інші високооплачувані моделі.

Девід Копперфільд, фото: gettyimages
Девід Копперфільд, фото: gettyimages

За словами журналістів, Девід так і не зміг вступити в шлюб. Однак одна з його коханих народила доньку на ім'я Скай. Чоловік з трепетом піклується про неї, а також проводить час з її матір'ю.

Девід Копперфільд, фото: gettyimages
Девід Копперфільд, фото: gettyimages

Зараз Девіду 64 роки, він виступає в Лас-Вегасі, а також веде бізнес – кафе, де будь-якому бажаючому "матеріалізують" їжу з повітря. Заклад користується популярністю в США і приносить дохід власнику.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у мережі поховали маму Гаррі Поттера Джоан Роулінг.

Як повідомляв Знай.uа, Гаррі Поттер відгуляв День народження в Києві.

Знай.uа писав, юний Коперфілд з Кривого Рогу потрапив до Книги рекордів України.