Українська телеведуча Лілія Ребрик розповіла про свої перші зароблені гроші. Хоча сума за зйомки в рекламі була доволі скромною — усього 150 гривень — акторка була дуже рада гонорару, хоча їй й довелося промокнути до нитки. За ці гроші Ребрик навіть могла придбати собі річ, яка надовго стала для неї символом самостійності та незалежності.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним фото Ребрик поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Лілія Ребрик, фото: instagram.com/liliia.rebrik
Лілія Ребрик, фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Мій перший гонорар був 150 гривень. Найбільша сума в моєму житті і найдорожча - бо перша, зароблена власним трудом, коли відчуваєш цінність кожної копійочки! Я була студенткою і знялася у рекламі “Куяльника”. За сюжетом нас поливали водою і ми були мокрі наскрізь! 🙈 За це і отримала свій перший гонорар. Я одразу ж зателефонувала додому і сказала батькам: “Гроші не висилайте, я отримала зарплату” Ох, скільки гордості, відчуття власної значущості було у цій фразі! А потім я пішла і купила за них…. костюм! Так, так - яскраво помаранчевий трикотажний костюм. Довгі роки він був для мене символом самостійності і нагадуванням про те, що всього потрібно досягати самій! Він був ціннішим за будь-які плаття, бо був першою самостійною покупкою", — розповідає Ребрик.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На жаль, зірка не сказала, коли саме відбулися ці події. Імовірно, йде мова про кінець 90-х або початок "нульових": 2001 року Ребрик закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого (курс Валентини Зимньої).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лілія Ребрик підкорила зворушливим сімейним фото.

Раніше Знай.ua повідомляв, Лілія Ребрик вперше поділилася фото з молодшою донькою.

Також Знай.uа писав, Melovin, Сумська і Ребрик показали своїх пухнастиків, мордочки говорять самі за себе.