Популярна українська співачка і переможниця " Євробачення 2016" Джамала, яка в посивіння місяці вагітності активно публікувала в соцмережі Instagram яскраві знімки з красивих фотосесією, кілька тижнів тому народила сина.

Читайте Знай в Google News!

Зараз співачка продовжує радувати шанувальників свіжими фото, а також не забуває про тренди. Так, Джамала провела паралель з міністром, який знайшов популярність через публікацію тисяч фотографій. Про це стало відомо завдяки новій публікації Джамали в мережі Instagram.

Публікація Джамали, скріншот: Instagram
Публікація Джамали, скріншот: Instagram

"Доброго ранку. Думала запостити 10606 фото, як Obaodul Quader (Обайдул Кадер), але зупинилася тільки на 5-ти. Всім гарного дня!", - підписала свіжу публікацію співачка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Варто зазначити, що міністр автомобільного транспорту і мостів Бангладеш Обайдул Кадер виклав у Facebook альбом з більш ніж 10 тисячами одноманітних фотографій, що принесло йому популярність серед користувачів мережі.

Також варто нагадати нашим читачам, що Джамала, яка нещодавно народила другу дитину, активно публікувала в соцмережі Instagram яскраві знімки з красивих фотосесій під час вагітності. Практично відразу після виписки з пологового будинку зірка з чоловіком і дітьми вирушила до Туреччини на відпочинок.

Тепер вона повернулася і вже ділиться знімками з України. На нових фотографіях, які показала Джамала в соцмережі, вона в розкішній сукні з корсетом кольору айворі, яка підкреслює фігуру. У коментарях користувачі подякували Джамалу за подарунок і засипали компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Джамала і Ріапобой вразили дуетом, світ побачив хіт лише через 3 роки.

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк змусила Джамалу червоніти провокаційними слівцями.

Знай.uа писав, на концерті Земфіри загинула людина, зусилля лікарів були безрезультатні.