Відома українська співачка, переможниця "Євробачення" Джамала, яка ще й молода мама, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала результати цікавої фотосесії, а також натякнула, як святкуватиме новий рік. Як видно, перед камерою артистка з'явилася в незвичайному образі і в ще більш незвичайному місці.

Джамала відображена, сидячи на підлозі на старомодному килимі, у похмурій кімнаті з оксамитовими кріслами, вона спирається на крісло, розкинувши ноги. На ній широкі чорні штани і короткий сірий топ, поверх якого вона накинула оригінальний плащ. Її волосся зібране в недбалий пучок на маківці, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Джамала написала: "Вважаю, що святкування Нового року не повинно відбуватися тільки в колі сім'ї. Це не релігійне свято. Мені здається, навпаки, - чим веселіше, гучніше, з новою компанією, тим крутіше! Що думаєте? А як ви святкуєте?". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.