Російський співак Микола Басков разом зі своїм молодшим колегою Данею Мілохіним презентував новий кліп на пісню "Дико тусим".

Читайте Знай в Google News!

Відеоряд твору відзначається стилістикою розкішного життя монарших осіб і дворянства епохи бароко, рококо та раннього класицизму, а акцент зроблено як раз на символах заможності. "Золотая чаша" і "золотые цепи" фігурують як центральні у приспіві.

Мілохін одягнений в камзол і сорочку з жабо. Поки блогер ходить по садибі і насолоджується своєю авторитетністю, до нього їде Микола Басков в розкішній червоній сукні з вишивкою, схожому на дорогущий халат. На ньому окуляри, в одній руці - палиця, а в іншій - келих зі смузі.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

По розвитку сюжету Басков і Мілохін насолоджуються розвагами, які доступні тільки абсурдно знатним та заможним. Увібрані у розкішний одяг вони прогулюються палацами, влаштовують "полювання" з породистими собаками і т.п.

Як розповідає російське видання GQ, зйомки проходили в садибі Архангельське що під Москвою. Авжеж, у державному музеї влаштувати таку ж вечірку буде проблематично — такий дозвіл зміг отримати хіба такий відомий артист як Басков.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше