У понеділок, 1 червня, стало відомо про смерть батька відомого російського співака Миколи Баскова - Віктора Баскова. Трагічну новину виконавець почув перед концертом, але захід не скасував.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Микола Басков
Микола Басков

Повідомлення про смерть Віктора сильно вдарила не тільки по Миколі, але і по зіркам шоу-бізнесу. Одним з перших слізно відреагував друг Миколи - Філіп Кіркоров. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram він залишив душевне послання Миколі і його мамі в день похорону глави сім'ї. Він сильно шкодує, що в такий гіркий для друга день не зможе бути присутнім на могилі його батька:

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

"Колічка, дорогий! Сьогодні для тебе і для твоєї Мами, Олени Миколаївни, найважчий день у житті, ви назавжди прощаєтеся з вашим дорогим і улюбленим людиною, твоїм чудовим Батьком Віктором Володимировичем... Я бажаю вам з Мамою тільки одного - сил , щоб пережити цей важкий день, і залишити на все життя світлу пам'ять в душі і серці Головну людину у вашій і, особливо, в твоєму житті, дорогий Миколо , людину, яка подарувала тобі життя, країні Великого Артиста, твоїй Мамі - вірного і відданого Чоловіка, а мені, і не тільки мені -прекрасного Друга. Сил вам з Мамою і терпіння сьогодні і на довгі роки, ви тепер один у одного одні на світі, а Твій батько з небес буде тобі аплодувати , і це будуть найбільш високі і найбільш гучні овації, які ти будеш чути завжди, а тато твій буде відтепер твоїм Ангелом-Охоронцем. Душею з тобою, прости , що сьогодні фізично не з тобою. Тримайся, Друже , мої слова співчуття і розради Мамі.. Твій Друг, Філіп..."

На момент смерті Віктора Баскову було 67 років. Він тяжко хворів, хоча діагноз, як і причина смерті поки невідомий.

Нагадаємо,кандальная Повалій повернулася в Україну з "оновленим" обличчям.

Раніше Знай.ua повідомляв, українців напали на Полякову, Павлика і інших співочих депутатів у Раді.

Також Знай.ua писав, престарелую Лоліту знайшли в кущах з одним.