Часто трапляється так, що акторам не дають можливості вибирати з ким грати любовні ролі. Іноді люди терпіти один одного не можуть, але вони талановито ховають свої справжні емоції.

Читайте Знай в Google News!

Спочатку Барбарі Брильске пообіцяли, що її партнером по фільму Іпполітом буде знаменитий і привабливий актор. Однак на цю роль взяли Юрія Яковлєва. Зірка навіть не хотіла з ним цілуватися, сцени знімали зі спини. Юрій Яковлєв не викликав у артистки симпатію, на відміну від Андрія Мягкова.

До слова, Ольга Науменко навпаки не хотіла зніматися з Андрієм Мягковим. Спочатку до неї в пару пробувався Олег Даль. На думку актриси, він справлявся краще з роллю. Однак у начальства була інша точка зору. Мягков для неї був занадто скромний і затиснутий. Сцени з поцілунком теж вона виконувала з великим небажанням.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

За сценарієм фільму "Чародії" персонаж герой Валентина Гафта закоханий в героїню Олександри Яковлевої. Але в процесі зйомок артистка злила Гафта своїми запізненнями, грубістю і капризами. В останні знімальні дні він розсердився і перестав з нею спілкуватися і не захотів бути з нею в кадрі. Але монтаж допоміг вирішити проблему.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, пластична хірургія в розквіті СРСР: як змінили для Сталіна, Мордюкової і Орлової природну зовнішність.

Як повідомляв портал Знай.uа, 7 вересня стало відомо про смерть відомого радянського і російського актора Сергія Колтакова.

Також портал Знай.uа писав про 82-річну зірку "Службового роману" та легендарну актрису з Дніпра Лію Ахеджакову.