Відомий радянський актор Андрій Мягков назвав Рязанського митрополита Марка "недалеким розумом" після критики фільму "Іронія долі або З легким паром".

Таку заяву Мягков, який зіграв у фільмі персонажа Євгена Лукашина, зробив в ефірі радіостанції "Говорить Москва".

"Я думаю, що Рязанський митрополит дуже недалекий розумом, що ж тут говорити, якщо це так?" — сказав актор.
Зазначимо, митрополит заявив, що фільм "Іронія долі" суперечить християнству і "наповнює душу людини помилковими, нездійсненними мріями".

За словами священнослужителя, церква закликає людей до праці й постійної роботи над собою.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"А тут зовсім інша картина: для того, щоб сталося диво, не потрібна праця, можна просто зустрітися, посидіти, напитися — і диво станеться саме собою", — сказав митрополит.

Раніше ми писали, що гуморист Олександр Педан завжди мріяв виконати роль Жені Лукашина у популярному новорічному фільмі "Іронія долі".

У своєму Instagram український гуморист відтворив відому сцену фільму - фінальне возз'єднання Наді й Жені.

Завдяки монтажу відео створюється враження, що комік розмовляє з героїнею Барбари Брильської, яка виконала роль Наді Шевельової.

"Мало хто знає, що взагалі партнером Барбари Брильської мав бути я, ось вам ці рідкісні кадри", - написав Педан.

Також раніше ми повідомляли, що в своїй автобіографії 71-річна актриса розповіла про домагання з боку Гайдая, які пережила під час зйомок.

Після святкування дня народження Олександра Дем'яненка, який зіграв у "Кавказькій полонянці" роль Шурика, Леонід Гайдай зголосився проводити Варлей до готелю. Але режисер не відправився до себе в номер, де жив з дружиною, а зайшов за Наталею в її кімнату і спробував закрити за собою двері, незважаючи на прохання актриси цього не робити.

"Гайдай несподівано сам закрив її зсередини, повернувся і спробував мене поцілувати", — розповіла Варлей.

Також нагадуємо, у Швеції парламент прийняв законопроект про захист жінок від насильства.

Як говорилося в недавньому матеріалі "Знай.uа" одна з жертв режисера розповіла страшні деталі про його домагання.

Нагадаємо, скандальний олігарх проміняв дружину на повію.