Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соціальній мережі.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу зіркова красуня розмістила в соцмережі свіжі фотографії з відпустки. У кадрі телезірка позує в короткому блакитному топіку та міні-шортах. В руках Нікітюк тримає солодкі панкейки з шоколадом і волоськими горішками, а в підписі до фото клянеться, що цей десерт був першим і останнім.

Варто відзначити, що зараз Леся відпочиває на популярному морському курорті в Кемері (Туреччина). При цьому хто склав компанію ведучій – невідомо.

"🥞 🥞 🥞 перший і останній раз зробила собі панкейк! Клянусь🙈 🤪", - жартівливо написала Леся.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Леся приємного!💋", "Няма😂 👍", "Ой, сумніваюся, що все це можна з'їсти за один раз! Леся, не влізе)))))))", "Любов вам до лиця)", "Це круто) я б сама їх зараз з'їла😍", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Леся Нікітюк налякала рибок леопардом і стрингами: "Релакс".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк "неправильно" знімає стрес після зйомок: "Для мене це задоволення".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк у піджаку на голе тіло похвалилася нескінченними ногами – час на подіум.