Соня Євдокименко-внучка легендарної радянської та української артистки Софії Ротару. Дівчина вже побувала на обкладинках журналів, вона, як і бабуся, співає, а також навчається в Нью-Йорку, куди переїхала з Лондона, щоб отримати вищу освіту.

Читайте Знай в Google News!

На своїй сторінці в Instagram вона часто викладає яскраві фото і відео. Цього разу вона поділилася двома знімками з місцем розташування в SoHo, що є районом в Даунтауні Манхеттена, який відомий своїми будівлями XIX століття з чавунними елементами.

Там є багато магазинів, галерей, ресторанів, готелів і кафе. А також район дуже популярний серед туристів. Соня Євдокименко сфотографувалася на тлі будівлі з прапором ЛГБТК + руху. І підписала знімок словом:"четвер". Дівчина постала в короткій чорній сукні з одним відкритим плечем.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дуууже красиво", "Це прекрасно! Різноманітність і доброта", "Друге фото краще", — написали користувачі Instagram в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ловелас Мікеле Морроне порушив правила пожежної безпеки - серця фанаток спалахнули. Італійський актор здобув собі славу завдяки зйомкам у польській версії "50 відтінків Сірого".

Як повідомляв "Знай.ua", очікування vs реальність: Головні пари радянського кіно, які терпіти не могли один одного.

Знай.ua писав, українська дівчина Бонда поділилася з шанувальниками особистим: "Мій останній тест...″