19 вересня на СТБ покажуть свіжий випуск кулінарного шоу "Звана вечеря". Приймати гостей у себе вдома будуть: травесті-діва Монро, учасник 9 сезону шоу "МастерШеф" Руслан Шилін, бізнесмен Юрій Чернецький і благородна дівчина Аріна Яворських.

Читайте Знай в Google News!

Пропонуємо познайомитися з героями ближче:

Монро – телеведуча, актриса, співачка, артистка, блогер, травесті-діва і українська шоу-вумен! Живе одна з 5 кішками і вірить в те, що одного разу зустріне свою другу половинку. Більше п'яти років веде кулінарний блог "Райська кухня" і навіть вигадала власну марку варення. Монро обожнює світські тусовки і знається на званих вечерях, тому впевнена: перемога буде за нею.

Монро, Звана вечеря, фото СТБ
Монро, Звана вечеря, фото СТБ

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Аріна Яворських – благородна дівчина, керівник Академії сучасного етикету. 27-річна дівчина вважає себе справжньою леді, дотримується консервативних поглядів на сім'ю і життя в цілому. Сподівається зустріти такого чоловіка, як її батько, який буде ставитися до неї, як до принцеси. Під час званої вечері Аріна має намір навчити суперників правилам етикету.

Руслан Шилін – простий хлопець з невеликого містечка Лохвиця Полтавської області, учасник 9 сезону шоу "МастерШеф". Незважаючи на юний вік, Руслан вже справжній бізнесмен! У своєму містечку відкрив невеликий продуктовий магазинчик і тепер мріє про великий ресторан. Любить готувати м'ясо, галушки – все в кращих традиціях Полтавщини. Своїх гостей Руслан має намір нагодувати смачно і ситно.

Звана вечеря, фото СТБ
Звана вечеря, фото СТБ

Юрій Чернецький – бізнесмен, доларовий мільйонер, власник мережі барбершопів, а також батько п'ятьох дітей. Незважаючи на те, що чоловік – людина зайнята, він все одно любить готувати для своїх діток. Юрій вважає, що приготовані страви своїми руками – краще за ресторанні. Гостей буде приймати в розкішному будинку і пригощати улюбленими делікатесами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як ексучасниця "Холостяка", дівчина з села, ню-фотограф і фітнес-тренер почали холодну війну за столом.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Орел і Решка" зізналися в труднощах під час карантину: "Звикли, що немає жодного закритого кордону".

Також портал Знай.uа писав, що травесті-діва Монро показала свої найяскравіші образи.