Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже довгий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео у своєму Instagram. Так, цього разу 37-річна співачка показала ніжне Весільне фото, на якому з'явилася в компанії новоспеченого чоловіка Яніса Тімма. Виявилося, що влітку українська співачка отримала пропозицію руки і серця від 28-річного латвійського баскетболіста, і прийняла його. Нещодавно закохані одружилися, про що оголосили в програмі "Вечірній Ургант" на російському телебаченні.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото, яке Анна показала в соцмережі, вона позує в красивому весільному вбранні з білого мережива, а її зачіску прикрашає білосніжна фата. Співачка з ніжністю дивиться на свого новоспеченого чоловіка Яніса, який також одягнений у весільне вбрання. У підписі до фото щаслива Сєдокова написала: "Mr. & Mrs. Timma". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засинаючи її компліментами і привітаннями в коментарях. Треба сказати, що деякі фоловери відзначили, що дуже помітна різниця у віці між подружжям.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала щось тверде.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".