Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу незвичайне фото, на якому з'явилася в образі типового гопника, а в підписі до нього висловила свою думку з приводу різних онлайн-тренінгів.

Читайте Знай в Google News!

"Як ви ставитеся до тренінгів у соцмережах? Чи є серед моїх передплатників люди, які побачили реальний результат після курсів? Я, чесно, вже заплуталася, але, здається, зараз можна записатися на тренінг про те, як відвідувати тренінги. Щиро не розумію, як асексуальні жінки запускають курси про сексуальність, а бухгалтер зі знімною квартири в спірному районі примудряється збирати тисячну аудиторію і вчить заробляти мільйон. І точно також не розумію, чому реальним професіоналам з 30-річним стажем доводиться конкурувати з самопроголошеними талантами. До вас два питання: Хто ці люди? (с) (яким допомогло). Може, в такому випадку, запустити марафон по макраме?",- написала Камінська в підписі до фотографії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.