Популярна українська телеведуча, блогерка і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом "Іспит на відвертість", часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу зіркова красуня показала відео, як готується до нового випуску шоу "Танці з зірками".

"Ловіть ваше любименьке в подяку за кожен коментар", - написала Єфросиніна.

На відео вона спочатку повільно розстібає сорочку, а потім перетворюється в наступному кадрі, виявляється одягнена в блискучу сукню в підлогу з інтригуючим розрізом, а образ доповнила зачіскою і вечірнім макіяжем.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

"Нестерпно красива❤️" - написала суддя " Топ-моделі по-українськи Соня Плакидюк.

Маша Єфросиніна, фото: скріншот відео
Маша Єфросиніна, фото: скріншот відео

Фанати теж прийшли в захват від образу Єфросиніної і залишили безліч позитивних коментарів і компліментів під відео. Деякі навіть висловили бажання, щоб Маша стала ведучою нового сезону проекту.

" це було чудово вчора! Кращий балкон ваш, ну і Дантес за вами)"," Яка у вас божественна фігура", "Ви чарівна 😍 З Днем Ангела Вас Марія", "дуже красива", " це ПРОСТО відвал всього!", "Шикардос", "ну неможливо прекрасна у всіх образах"," Ну дуже красива"," Марія ви вогонь", " Будьте ведучою в наступному сезоні!!!! А Тиночку на паркет!!!!! Дуже хочеться побачити як вона танцювати буде!", "Будьте ведучою в наступному сезоні!!!! А Тиночку на паркет!!!!! Дуже хочеться побачити як вона танцювати буде!", "Круто Фреймут уколола Искренне щиро", " щодня Ольги Фреймут і її щирість👌", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Єфросиніна знайшла шматочок раю в Україні, у земляків є привід для гордості.

Як повідомляв Знай. ua, Єфросиніна і Кравець прихистять українок у кризовій квартирі.

Також Знай. ua писав, що Маша Єфросиніна показала гордість України, якою можна похвалитися на всю Європу.