Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на Youtube, поділилася з шанувальниками милим знімки зі свого відпочинку в Новій Зеландії. Відповідний знімок з'явився на сторінці телеведучої в соціальній мережі.

Так, на фото Маша позує в сміливому пляжному вбранні, власне, на пляжі. На ній бежевий злитий купальник з глибоким декольте, поверх якого вона накинула халат-болеро яскраво блакитного кольору з флористичним принтом. На голові Єфросиніної світлий капелюшок і сонцезахисні окуляри. Маша посміхається на всі зуби і кокетливо закинула руку за голову, а також виставила ногу в сторону.

Знімок в цілому вийшов дуже літнім і легким, однак шанувальники відзначили, що Маша стала занадто худий. Фолловери також запропонували Єфросиніній сфотографуватися повністю голою на пляжі, як це зробила на днях Оля Полякова.

"Супер клас все на цьому фото! Обожнюю Вас!", "Красуня", "Богиня піску", "Слабо як Оля Полякова сфотографуватися?", "Відмінне фото", "Фото щасливої людини", "Красива фігура", "Яка засмага в листопаді!", "Супер", "Сонячна і барвиста", "А-ля Джей Ло?", "Красива, струнка і скромна! І слава богу, що не берете участь у челенджі від Полякової "труси для боягузів"!", "Маша а чому ти їм свою попу не показуєш, як Полякова?", "Ух, яка ніжка! Люблю дивитися на красивих дівчат!", "Щастя на обличчі краще будь-якої косметики", "Марія, Ви прекрасні!", - пишуть вражені шанувальники в коментарях до фото Маші Єфросиніної.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Нагадаємо, Єфросиніна оцінила свій виступ на шоу "Танці з зірками".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.