Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, любить ділиться з фоловерів в Instagram фото з особистого життя. На цей раз новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша донька Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 19 років.

Так, дівчина виставила серію досить пікантних знімків, стоячи на колінах на підлозі і грайливо демонструючи фігуру з усіх боків. Красуня приміряла лише крихітну білосніжну спідницю і топ-корсет тілесного кольору з глибоким декольте, без сорому засвітивши не тільки стрункі ноги, але і пишний бюст. Ніжний образ Соня доповнила нюдовим макіяжем, і темно-синіми тоненькими браслетами з бісеру.

Фолловери засипали дівчину компліментами, порівнюючи її із зірковою мамою: "Очаровашка", " Гарненька 😍", " як мама така чудова😘😍😍😍😍😍😍😍😍", "шикарна дівчина Мм😍", "яка ти красива!✨".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще