Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка порадувала шанувальників незвичайними фото, на яких позує в спальні, а в підписі до нього розповіла про улюблену постільну білизну. Як видно, перед камерою Наташа позує, сидячи в елегантній позі на ліжку, на ній білосніжний халат, а волосся трохи вологе.

Читайте Знай в Google News!

"Моя любов - класична білосніжна білизна. І я не розумію, як моя подруга спить на отруйних яскраво-червоних простирадлах. А ви що віддаєте перевагу? Ромашкове поле, строгі геометричні малюнки або однотон? Всім доброго ранку! Ps. Осінь українських дизайнерів і брендів в моєму житті почалася. І почала я з бази. Приголомшлива, звичайно білосніжна, постільна білизна від @lelit_studio", - написала Могилевська у підписі до фото. А фанати почали активно обговорювати її знімок, засинаючи компліментами і відповідаючи на її запитання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".