Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка нещодавно оскандалилася через стосунки з чоловіком Каньє Вестом, часто ділиться в соцмережі Instagram пікантними фотографіями і відео. Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників новими фото, на яких з'явилася в цікавому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кім зображена вночі на пляжі, вона хлюпається у воді дивного кольору на самій мілині. Перед камерою вона з'явилася в сексапільному вузькому бікіні зміїного принта, яке ледь утримує її апетитні форми. Волосся моделі заплетене в довгу косу, яка буквально обвиває тіло, а на її обличчі легкий макіяж і сонцезахисні окуляри. У підписі до публікації Кардашьян написала: "Night Swim". Шанувальники Кім в захваті від фотографій, її завалюють компліментами в коментарях до публікації, обговорюючи її незвичайну фігуру і сексапільний купальник.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашьян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткій сукні прилягла перед фотографом.