Відомий український танцюрист Олена Шоптенко опублікувала новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там вона показала, як у вільний час проводить час з сином.

Таким чином, повідомляється, що фотографія вийшла досить кумедною. Жінка і її маленький син Олексій намагаються виконати трюки.

Під публікацією Олена Шоптенко пише, що її чоловік, також Олексій, показав маленькому синові як потрібно стояти на голові, і ось, дитина вирішила навчити маму цього.

Поки Олена намагається повторити трюк, Олексій молодший залазить на маму.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Загалом, якби мене попросили проілюструвати останній місяць мого життя - це була б саме ця фотографія» - пише танцівниця під постом.

Мабуть, Олена має на увазі участь у новому сезоні»Танці з зірками". Її партнером став улюбленець українських жінок-Олег Винник.

Через тур, співак не зміг бути на павільйоні під час прямого ефіру минулої неділі, однак, вони знайшли вихід з положення. Прямо на концерті в Житомирі, на сцені вони виконали свій танець, і залишилися в шоу на ще один тиждень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше напарницю Зеленського по "танцям з зірками" Шоптенко налякав власний син: таке витерпить не кожна.

Як повідомляв портал Знай.иа, Олена Шоптенко зухвало посмикала головними достоїнствами:"а що, я теж дівчинка".

Також портал Знай.иа писав, що Олена Шоптенко показала лайфхак "Танців з зірками", який допоможе вирішити будь-яку проблему: "якщо опускаються руки...".