Ігор Ніколаєв-один з найпопулярніших виконавців 1990-х і 2000-х років. Його хіти досі звучать на дискотеках 90-х, і його слухають багато людей у віці 40-50 років. Миколаїв успішний не тільки як співак, але і як сім'янин. Сьогодні на своїй сторінці в Instagram він опублікував цілу серію фотографій зі своєю дружиною – Юлією Проскуряковою. Сьогодні у цієї щасливої пари ювілей-10 років весілля.

На фотографіях пара виглядає дуже щасливою. За роки сімейного життя, у пари також з'явився і дитина-дівчинка Ніка. Ніколаєв на своїй сторінці в Instagram опублікував фотографії з самих різних місць, як з офіційних заходів, так і просто з дому. Ніколаєв і Проскурякова – це одна з найщасливіших пар в російському шоу-бізнесі.

Користувачі в коментарях вітали Ніколаєва і Проскурякову з цією знаменною подією в їхньому сімейному житті. Всього за 3 години фотографія набрала більше 30 тисяч лайків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Наташа Корольова вперше перервала мовчання після зради Тарзана.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що колишній королевою Миколаїв показав, як виглядав наш світ до карантину.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ігор Ніколаєв здивував рухами в танці з іншим чоловіком.