Російський артист і стриптизер Сергій Глушко (Тарзан) зізнався, що зраджував своїй дружині, відомій співачці Наташі Корольовій. Про це він розповів у відеозапису, опублікованому в Instagram у вівторок, 15 вересня. Під роликом з "щиросердним зізнанням" артист написав: "Не судіть, та не судимі будете".

Після зізнання Тарзана в зрадах і скандалу навколо їх особистого життя Наташа Корольова вирішила не падати духом. У пості, опублікованому в Instagram 23 вересня, зірка російської естради анонсувала нову пісню під назвою "Червона помада".

"Кожна сім'я проходить через кризу, з якої одні сім'ї виходять перетвореними, з новими правилами і оновленою структурою сімейних ролей а інші втрачають все те небагате, чим володіли ! У японській мові слово криза складається з 2 ієрогліфів один перекладається Руйнування другий Шанс ! Руйнування дає нам новий шанс ! # прем'єра на YouTube Наташа Корольова завтра о 12:00", - написала артистка.

Коментарі Корольова цього разу вирішила не закривати. Шанувальники зіркової пари відразу почали обговорювати під постом неприємну ситуацію.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Ну, заспівали всі дифірамби!!!Так, ганьба Тарзану, навіть якщо це піар!!!Занадто низька проба!!!", "Наташа, те що зраджує ви самі розберетеся - не ви Перша, не Ви остання.... Але ось те, що він повій тягне в Ваш будинок.... Про це треба задуматися", "Наташа, вам сил і терпіння! Ми за вас тримаємо кулачки, у вас все буде ок!!! ❤️❤️❤️"- зазначили в коментарях користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Наташа Корольова вперше перервала мовчання після зради Тарзана.

Як повідомляв портал Знай.uа, відома співачка розбовталася про скандал зі зрадою Тарзана Корольовій: "Вони живуть окремо".

Також портал Знай.uа писав, що зрадник Тарзан втягнув у скандал з Корольовою дітей: "Юна красуня".