Скандальний актор, а тепер ще й режисер Олексій Панін опублікував миле сімейне відео. Це навіть не схоже на нього, адже в основному, контент на його сторінці носить досить зухвалий характер. Але цього разу Панін просто знімав на камеру улюблену дочку Аню під час прогулянки. Аня привітно посміхалася в камеру і махала татові рукою. На тлі-Палацова площа, і приємна сонячна погода ранньої осені. Дівчинка одягнена в спортивному стилі, на ній спортивні штани і кенгурушка з капюшоном, в руках вона несе пальто. "Передай привіт бабусі. Бабуся у тебе он там в Ермітажі працює", - говорить за кадром актор. Дочка підстрибує і махає руками.

Нагадаємо, що і власну дочку актор одного разу примудрився втягнути в скандал. Він опублікував фото, на якому лежить в ліжку разом з неповнолітньою дочкою Ганною. Вони лежать під однією ковдрою, а сам артист при цьому з оголеним торсом. Через це знімка в мережі розгорівся справжній скандал.

Втім, при всіх своїх недоліках, Панін зарекомендував себе, як дуже хороший батько. Судячи з усього, Аня обожнює тата і їй абсолютно все одно, яка у нього репутація. Адже на те вона і сім'я, щоб приймати тебе таким, який ти є.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина "холостяка" Добриніна Квіткова стривожила фанатів змінами: "Кожен рано чи пізно…"

Як повідомляв " Знай.ua", Влад Яма показав гарячі фото з красунею-дружиною: "скільки пристрасті"

Знай.ua писав, обвинувачена у вбивстві людини зірка" голосу " Райнер замість СІЗО вирушила до Туреччини.