Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедний спільний ролик з маленькою донькою Єлизаветою, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі" і дружиною Вікторією.

Так, дружна сімейка вирішила зняти відео-перевтілення з танцями для популярного серед зірок шоу-бізнесу додатка TikTok. Спочатку Юрій і його любі жінки ритмічно рухалися в "домашньому" зручному одязі, після чого похвалилися перевтіленням в стильні вечірні вбрання. Сам артист зізнався, що хоч відео виглядає коротеньким і невимушеним, на його зйомки було витрачено цілу годину.

Тупо годину часу витратили на оце ))) @viktoriya_tka4 сказала, шо буде круто... ))) шо скажете? ))) крошкаlizi😘

Фолловери не пройшли повз: "красиві, не дарма витрачали час, по-сімейному круто, молодці", " Молодці. На позитиві! Це не тупо годину часу, а це найкраща година часу проведена разом!😘 👏 ", "Мала взагалі Крутяк)))", "Юрчик показує танець живота😂😂😂", "😍💖💖💖ви такі милі".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше