Гучний скандал навколо зіркової парочки Наташі Корольової і Сергія Глушка, якого знають під псевдонімом Тарзан, обростає новими чутками і деталями. Несподівано ще одна дівчина заявила про зв'язок з Сергієм. Модель Анна Мосс зізналася, що на одній з вечірок Глушко відверто чіплявся до неї і натякав на спільне проведення часу в готельному номері.

Читайте Знай в Google News!

У свою чергу Наташа Корольова в мережі Instagram вперше прокоментувала проблеми у своїй родині. Вона представила шанувальникам свою нову композицію "Красная помада". Слова пісні звучать дуже актуально: "Червона помада мені йде, а він виявився не той... для нього я невидима, навіть якщо роздягнуся догола".

Також Наташа зазначила, що кожна сім'я проходить через кризу. Однак одні сім'ї виходять з кризи, а інші втрачають те, чим володіли.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Кожна сім'я проходить через кризу, з якої одні сім'ї виходять перетвореними, з новими правилами і оновленою структурою сімейних ролей а інші втрачають все те невелике, чим володіли! У японській мові слово криза складається з 2 ієрогліфів один перекладається руйнування, другий шанс! Руйнування дає нам новий шанс!", - написала Наташа Корольова.

Варто також нагадати нашим читачам, що Наташа Корольова сімнадцять років живе в шлюбі зі стриптизером Сергієм Глушко, відомого як "Тарзан". Зіркова пара виховує 18-річного сина Архипа, який займається боксом. Друзі родини зазначають, що Архип взяв від батьків найпривабливіші риси зовнішності. Син Тарзана схожий на батька статурою, а кольором очей і характером нагадує матір.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Ніколаєв подражнив Королеву, яка кинула його заради Тарзана - щасливий у шлюбі 10 років.

Як повідомляв Знай.uа, Наташа Корольова поставила крапку в скандалах з Тарзаном червоною помадою.

Знай.uа писав, Тарзан зраджував Корольовій не один раз? Всі "гріхи" стриптизера спливли багато років по тому.