Оля Полякова має реноме однієї із найбільш активних і непосидючих зірок українського шоу-бізнесу. Зірка завжди задіяна у великій кількості проєктів, до того ж завжди працює над своїм репертуаром і концертами. Цього разу вдячна публіка отримала можливість підгледіти в новий проєкт зірки. Наразі невідомо чи це новий кліп, чи нове шоу - подробиць мало.

Читайте Знай в Google News!

Відео виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram видання Glam Wish.

У короткому відео зірка покрасувалася у декількох екстравагантних образах: королеви, сурової жінки в окулярах і медсестри. Якщо образ королеви доволі типовий для сценічного амплуа Полякової, то медсестра і всі “ігри у шпиталь” щось абсолютно нове. На відео окрім милування образами Полякова промовляє загадкові фрази. На шматочку, де вона королева, вона каже: “Що це в нас тут таке?”, на шматочку в окулярах: “Ну, і що у вас там?”, в ролі медсестри Полякова промовляє: “Хороші мої, штанці зняли і все мені тут показали”. Хоча Полякова - красива жінка, навіть від неї слова про медичну перевірку без спіднього більше лякає, ніж веселить.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Оля Полякова-скріншот з відео
Оля Полякова-скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Полякова вирішила влаштувати "бунт", зібравши людей під Кабміном: "співати за мішок картоплі"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Дочка Полякової відчула себе дорослою і показала свої персики: "Вибачте за те..."

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова гаряче переплюнула" Дикі танці "Руслани, українці вже відправляють на" Євробачення"