Відомий російський репер Тимур Юнусов, більш відомий як Тіматі, часто балує шанувальників новими фото свого життя в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість оголосив про розставання з моделлю Анастасією Решетовою, з якою пробув у відносинах більше 6 років і навіть виховує спільного маленького сина Ратміра.

Така новина шокувала шанувальників романтичної пари, проте, здається, чоловік не збирався сумувати і залишатися одинаком надовго. Так, тату-майстер Аня Дабрицька поспішила поділитися серією селфі з артистом, на яких Тіматі ніжно обіймає дівчину за плечі. У підписі до кадрів можлива нова пасія додала безліч емодці-сердечок і зраділа, що "тепер можна".

Варто відзначити, що Дабрицька сподобалася шанувальникам куди менше, ніж колишні жінки репера - Олена Шишкова і Анастасія Решетова. У мережі почали бурхливо обговорювати губи дівчини, її захоплення пластичною хірургією і надто довге нарощене волосся. Хайп це був, або справжній роман, залишається тільки гадати.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

тепер можна 😌😊😍❤️❤️❤️ @timatiofficial 💘

Фолловери не пройшли повз: "потім Вагітність 🤰, дитина і досвідос)", " Ех, Тімматі! Зі світлого в тобі тільки зуби...)))) ", "Ну капець звичайно, попередні хоч красиві були, без пельменів😹", " о як 😀 Тімон і Пумба🤣 🤣 🤣 👍", " блін мати свого сина проміняти на неї? 👎 ", "Симона готує дробовик 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂", "ви гірше ніж ковид 19".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.