Відомий український артист і ректор власного університету Михайло Поплавський останнім активізувався в соцмережі Instagram. Він частенько викладає веселі відео в соцмережу, чим неодмінно радує своїх численних шанувальників. Так, цього разу Михайло Михайлович опублікував чергове кумедне відео, на якому його можна побачити в незвичайному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Поплавський стоїть в ошатному костюмі за столиком, перед ним тарілка з соковитим зеленим салатом. Він нанизує гілочку салату на вилку, але поки підносить її до рота, вона перетворюється в курячу ніжку. І все це під епічну музику і з відповідною мімікою на обличчі артиста. У підписі до фото Михайло Михайлович написав: "дочекалися! #п'ятниця_розвратниця. Починайте день з позитивного настрою! Будьте вдячні новому дню, цінуєте те, що маєте. А ввечері приділяйте час собі, відпочивайте і насолоджуйтеся, адже завтра вихідні!". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Поплавського.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Поплавський заманює студентів після ЗНО "дикими танцями" - Руслані і не снилося.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Поплавський випадково потрапив на сватання Кошового.

Також портал "Знай.ua" писав, що Поплавський попросив зробити це - студентки не змогли відмовити.