Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, любить ділиться з фоловерів в Instagram фото з особистого життя. На цей раз новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша донька Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 19 років.

Так, дівчина виставила серію яскравих кадрів, позуючи на пляжі в Каліфорнії, США, куди красуня вирушила на навчання в Вітьєр-коледж, де вивчає Гуманітарні науки і мистецтво. Так, для вечірньої прогулянки по золотому пісочку Соня вибрала стильну картату сорочку-оверсайз і білосніжну футболку, щиро сміючись на камеру.

Фолловери засипали Кіперман компліментами: "Дівчина мрії! Втілення жіночої краси! І ця чарівна посмішка!.. 😍 💏 😋 ", "Прекрасна❤️", " просто, чарівна красива дівчина з прекрасною фігурою і чудовою посмішкою!!!😍 ❤ ️ ❤ ️ ", "Дуже красива посмішка", " красива!".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше