70-річний Михайло Поплавський є відомим співаком і ректором Київського національного університету культури і мистецтв у 1993-2015 роках, а також професором, Народним артистом України і депутатом. Він досить активно веде свою сторінку в Instagram, на яку підписано понад 668 тисяч осіб. Зараз він опублікував кілька фотографій, деякі з яких змушують повернутися в минуле виконавця.

Читайте Знай в Google News!

Він розповів про свою любов до байок І назвав цей вид транспорту його стихією. При цьому прикріпив три знімки різних періодів життя. "Будучи юнаком, я отримував кайф від швидкості! Вік і статус змінилися, а любов до драйву залишилася досі. Цей пост не тільки про мій улюблений вид транспорту, а й про свободу, рішучість і ризик", — написав він.

При цьому, зараз він біля Чорного мотоцикла виглядати не менш епічно в шкіряній куртці і окулярах. "Ось це супер!!! Вогонь", "Тимчасова трансформація), чим солідніше чоловік, тим жвавіше його байк)", "Справжній байкер", "Ого, який гарний юнак на чорно-білій фотографії", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Слава Камінська показала чоловіка, який був її "жилеткою" після розлучення: "Зірветься о третій ночі і…"

Як повідомляв "Знай.ua", як виглядали Пугачова, Повалій, Єфремов та інші селебріті в молодості-не впізнати навіть з ліхтариком.

Знай.ua писав, наречена Розенко спробувала спокусити елегантними східними рухами: "Скелет видно більше"