Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу миле фото, на якому з'явилася в цікавому образі, а в підписі до нього поділилася секретами краси та догляду за собою.

Читайте Знай в Google News!

"Топ-5 моїх порад по догляду за шкірою обличчя (Зберігайте, не втрачайте, можна переписати на листочок).

1. СПАТИ. Здоровий сон = здорове обличчя. Скільки б ви не вкладали грошей і косметики, перше, де відбиваються стрес і недосип – це особа. Я примудряюся спати скрізь: в автобусах, гримерках, павільйонах, просто привчила себе не витрачати вільний час даремно, якщо можна подрімати хоча б 20 хвилин.

2. ЗМИВАТИ. Завжди (в будь-якому напівнепритомному (післяконцертному) стані змивати макіяж. Який би красивий він не був, і яка втомлена я б не повернулася додому (або не додому).

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

3. ОЧИЩАТИ. Повірте, грим-богині зі стажем: лосьйони для демакіяжу не очищають шкіру. Зняти макіяж і очистити шкіру – це взагалі дві окремі процедури. Так, довго, енерговитратно, лінь, але треба.

4. ЗВОЛОЖУВАТИ. Не скупіться, діліться зі шкірою поживними елементами. Зараз такий достаток кремів, що тільки встигай вибирати. Я роблю цю процедуру кілька разів на день, залежно від стану шкіри.

5. ПРОТИРАТИ. Кубиками льоду з ромашкою. Рецепт на випадок апокаліпсису. Від набряків, сірого кольору шкіри і поганого настрою. Заварила звичайну траву, остудила, розлила у форми – і на набряклий день завжди є спецзасіб. Дешево і реально працює. Вранці це ноу-хау дуже навіть бадьорить.

Перший, хто дорікне мене за уколи краси, отримає путівку в блок такий сьогодні настрій", - написала Слава в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.