Вдова і дочка відомого українського музиканта Кузьми Скрябіна Світлана і Барбара в день народження співака, коли йому могло виповниться 52 роки, розповіли, як він любив святкувати цей день. Про це вони повідомили в інтерв'ю Катерині Осадчій для Світського життя.

Читайте Знай в Google News!

"У більшості випадків він був на концертах. Але останній день народження мені дуже запам'ятався. Ми були перед цим в Грузії і нас дуже хотіла здивувати грузинська кухня і не здивувала вона нас. І навіть приїхали з Грузії ми плювалися вином, їжею і якраз випав його день народження, коли він був удома. І ми зробили справжню грузинську кухню. І хто в цей день дзвонив вітати Його-всі були у нас вдома. Тільки хвіртка відкривалася-заходили якісь люди і я навіть більшу частину досі не знаю хто вони", - зізнається Світлана.

Вдова зазначає, що того дня грала його улюблена музика 90-х і навіть сусіди були без претензій. На день народження музиканта його дочка Барбара відкрила заклад на честь батька.

"Я пішла на інтернатуру з дерматології і збираюся йти на косметологію. А це (кафе) більше як наш сімейний бізнес, яким займається мій чоловік і моя мама. Я допомагаю їм", - зізнається дівчина.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

На відкритті Світлана спекла улюблене печиво Андрія Кузьменка і пригощає ним гостей. Також в цей день почалися зйомки по першій книзі музиканта"я, перемога і Берлін".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дочка Кузьми Скрябіна з красенем-чоловіком знайшла "Місця щасливих людей".

Як повідомляв Знай. ua, доросла дочка Кузьми Скрябіна заговорила про легендарного батька, фанати ридають.

Також Знай. ua писав, що дочка Кузьми Скрябіна Барбара зізналася, як пережила смерть тата, не могла навіть чути голос.