31-річна героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук відома завдяки своїй яскравій і епатажній зовнішності, оскільки вже тоді у неї були збільшені губи та вилиці. До речі, зараз за метаморфозами блогерки стежить понад 200 тисяч користувачів соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина не зупиняється на досягнутому і подорожує до Туреччини заради нових змін у зовнішності. Нещодавно Настя повернулася до Києва, звідки опублікувала на своїй сторінці фото. Вона сидить у ресторані з великим надутим животом, ніби вагітна. У підписі до кадру зірка соцмережі пояснила шанувальникам, що щільно перекусила в закладі, тому її так "роздуло".

"Це я пережрала і думаю хоч би не обригати сусіда 😂 😂 😂 вже сумую за Туреччиною)" - зазначила Покрищук.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ну точно в правду Настька Бурундучиха", "Зубки нові, звичайно😄 😄 😄 жуй та жуй ними😄 👍", "Весь час дивлюся на вас і не можу зрозуміти, кого ви мені нагадуєте.. І тут та-дааам.. осінило - Бурундук з мультика Чіп і Дейл😁 😁 😁", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше найбільш перероблена з "Від пацанки до панянки" назвала сильних жінок дурепами: "Напружує".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Покрищук розповіла про чергову пластичну операцію.

Також портал Знай.uа писав, як українська Кардашьян Олена Омович почала роздягатися просто посеред вулиці.