Поки зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк проходить лікування від раку мозку, її дочка, Анна Заворотнюк, активно спілкується з фоловерами і веде свою сторінку в Instagram.

Свіже відео в IGTV Анни було присвячено нанесенню голлівудського макіяжу. Звичайно, техніка макіяжу у Анни як завжди на висоті — маса корисних прийомів, повне перетворення і доступні косметичні засоби. Всього в кілька кроків, Ганні вдалося перетворитися з домашньої простушки без мейк-апу в стильну вінтажну леді. Але було ще дещо, що відволікло увагу фанатів від суті відео.

Шанувальники відзначили одну пікантну деталь. "До" макіяжу, Анна Заворотнюк з'являється в кадрі з рушником на голові і майці з глибоким декольте, не надівши при цьому нижньої білизни! Само собою, це викликало неоднозначну реакцію в мережі. Хтось захоплювався юними формами Анни, а хтось засуджував дівчину за таку відвертість.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, зовсім не "Жаба Аркадіївна", як зараз виглядає колега Заворотнюк з " моєї прекрасної няні".

Як повідомляв Знай.uа, карма "моєї прекрасної няні": колега Заворотнюк кинув кіно, тепер миє і лагодить машини.

Знай.uа писав, дочка Заворотнюк замінить "мою прекрасну няню" на екранах: коли чекати " молоде поповнення".