Український відомий співак Макс Барських пройшов у своєму житті безліч випробувань. Він вважає за краще тримати своє особисте життя в таємниці і навіть шанувальники не знають всієї правди про музиканта, якого насправді звуть Микола Бортник.

Читайте Знай в Google News!

Макс Барських-справжній трудоголік, він практично весь час присвячує творчості, концертам і рідко дає інтерв'ю. Однак відомо, що велика частина його дитячих спогадів – побої, які влаштовував батько, коли він був ще маленьким. Про це він розповів в одному з інтерв'ю.

Свій перший виступ майбутній артист дав в 12 років в колі сім'ї. До написання пісень його підштовхнула його старша сестра, яка підтримувала всі його починання.

Макс Барських, фото з Instagram
Макс Барських, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Першою естрадною любов'ю Барських, про яку достеменно стало відомо журналістам, стала колишня учасниця групи "ВІА Гра" Світлана Лобода. Незважаючи на пристрасні зізнання, присвячені їй пісні і навіть спробу суїциду в прямому ефірі, співачка так і не відповіла юному Виконавцю взаємністю.

Довгий час Барських вважали гомосексуалістом і навіть приписували йому роман з режисером Аланом Бадоєвим. Однак сам Макс заявив, що йому подобаються дівчата. Єдиним романом, про який стало відомо пресі, стали стосунки з Мішею Романовою.

На тілі співака є кілька татуювань, кожна з яких має для нього певне значення. Одна з них – Червоне серце – була зроблена на честь його першої композиції, яка стала стартовою точкою відліку кар'єри естрадного виконавця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Макс Барських разом з Катериною Осадчою заговорили про сім'ю.

Як повідомляв Знай. ua, Макс Барських здивував всіх новим фото, на підборах, в латексі, з розставленими ногами.

Також Знай. ua писав, що улюбленець Лободи і Могилевської зізнався, що його приваблює в жінках, як магніт.