Руслан Євдокименко є сином радянської та української естрадної співачки Софії Ротару та народного артиста України Анатолія Євдокименка. А також, в певних колах відомим музичним продюсером, директором ТОВ "Вілла Софія" і підприємцем.

Читайте Знай в Google News!

Зараз він опублікував фотографію, на якій разом знаходяться і мама, і дочка — Софія. Справа в тому, що сьогодні, 30 вересня, відзначається День ангела і вітають жінок з іменами Віра, Надія, Любов і Софія.

"Іменини моїх улюблених Софії-старшої і Софії-молодшої! Будьте здорові і щасливі! Ви-найкращі!",- написав він.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"З Днем ангела,!!!!))))) всіх благ", "З днем ангела великого свята Софієчка вас здоров'я вам, і всім нам благополуччя, щастя, любові Божої і нехай нас вбереже", "З днем ангела, нехай він завжди їх оберігає", "Iз задоволенням до вас приєднуємося", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Тарабарова показала першу зустріч сина і новонародженої донечки, сльози на очах.

Як повідомляв "Знай.ua", помічниця Скрябіна згадала дружбу з Кузьмою часів проекту "Шанс", архівні кадри розривають серце: "Тихий смуток про світлу душу"

Знай.ua писав, з села в люди: Білан, Івлєєва, Воля та інші зірки, приїхали з периферії. Отримати визнання і успіх, коли є гроші, набагато простіше, ніж всього домогтися самому. Однак є в російському шоубізнесі зірки, які приїхали з глухої провінції.