Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна опублікувала допис, у якому вона згадала покійного батька. Він пішов з життя 20 років тому, але донька досі зберігає світлу пам'ять про настільки близьку людину.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне повідомлення було розміщене на офіційній сторінці Єфросиніної в соціальній мережі Instagram.

"Ти навряд чи думав, що колись з'явишся в моєму Інстаграм .. Ти навряд чи уявляв, що взагалі з'явиться щось подібне) Вже двадцятий твій день народження ти зі мною, а я без тебе, пап .." — написала зірка телеекранів.

Також у своїй публікації Єфросиніна поділилася архівними фото з батьком. Зроблені на старенький плівковий фотоапарат, вони дивовижно добре передають настрій епохи.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Чудові фото. Я теж часто переглядаю старі фотографії. Там ми всі, повна сім'я. Дуже не вистачає тата. Раніше не розуміла, як багато він означав. Жену смуток, але іноді ..." - прокоментувала схожу ситуацію одна з користувачок соцмережі Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.