Український сегмент Facebook обурила фотографія однієї зі сторінок підручника для дітей першого класу. Автори робочого зошита з предмету" Рідний Край " задали дітям завдання – описати людей, зображених на чотирьох фотографіях. Користувачів обурило, що поруч з Тарасом Шевченком і Лесею Українкою розміщені фото Монатіка і Наді Дорофєєвої. Користувач Facebook і блогер Dmytro Kovalenko відповів на критику підручника.

"Навіть на самій пафосній тусі, після третьої чарки всі потай мріють, що зараз включать Сердючку. Потап? Та не те, що заслужений – народний артист. Справжній. Всі лавочки його разом з портативними колонками.", почав свій пост блогер. Користувач нагадав, що в українському iTunes в топ-10 не входить жодної української пісні. "Один кальян-реп з Росії. Живіть з цим", написав Dmytro Kovalenko.


Крім того, блогер зазначив, що реально на місці Дорофєєвої і Монатіка повинні бути Моргенштерн і Клава Кока, тому що саме вони є кумирами сучасної молоді, і поки користувачі Facebook поширюють "псевдопатріотичну шелупонь", діти цих самих користувачів рівняються на російських виконавців, зазначив блогер.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Людей, які засуджували пост з фотографією підручника, Dmytro Kovalenko назвав або лицемірами, або" дебілами", які " готові різати ножем плакати Шевченка, якщо він, не дай бог, не в класичному жупані. ”

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.