Зірка російського шоу-бізнесу, Філіп Кіркоров, вчергове епатував публіку своїй екстрасучасним одягом.

Читайте Знай в Google News!

Співак прийшов на церемонію "GQ Людина року 2020" у одязі відомих і дорогих брендів, проте його образ викликав шквал насмішок і нерозуміння як серед його підписників, так і інших зірок. На королі російської естради були чорні лаковані туфлі, білі штани з дуже великою матнею, чорний піджак з білою ознакою, квадратна чорна торбинка на плечі, коричнева сорочка з масивною прикрасою на комірці. Завершували цей небанальний образ дреди і окуляри. При чому дреди з сивиною - їх співак зробив доволі давно для кліпу з Давидом Манукяном.

Дехто з підписників вкрай негативно сприйняв образ зірки, розкритикувавши кожну деталь його гардеробу. Образ і справді доволі ексцентричний, проте Філіп Кіркоров останні 30 років робить усе можливе, щоб про нього не забувала публіка, а тому епатажні костюми - чим не інструмент для досягнення інтересу. Тим більше, Кіркоров сам зізнавався, що любить красивий і стильний одяг.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кіркорова застукали в готелі з красунчиком: влаштували "голу" зйомку на балконі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кіркоров вкрав Лорак з-під носа у Лазарєва і нового коханця: "Не відволікайте нас".

Також "Знай.ua" писав, що Кіркоров помчав відпочивати з "малою" Тіматі. Підписники запідозрили, що Кіркоров з Тіматі разом прилетіли на Крит.