1 жовтня у світі відзначається Всесвітній день вегетаріанства. З цього приводу учасниці телепроекту "Супер Топ-модель по-українськи" на Новому каналі розповіли, як і навіщо перестали їсти м'ясо. Відзначається, що своїми одкровеннями дівчата не закликають нікого перейти до вегетаріанства і не прагнуть нав'язати нікому свою харчову ідеологію, а лише діляться власним досвідом. Про те, як вони почали життя без м'ясних продуктів, розповіли Софі Берідзе, Саша Кугат і Катя Свинарчук.

Модель-трансгендер Софі Берідзе вегетаріанка вже чотири роки. Вона харчується в основному крупами, овочами і білковими продуктами. Разом з тим, Софі впевнена: забороняти людям їсти м'ясо не можна, і вегетаріанство має бути свідомим вибором кожної людини.

"Одного разу я подивилася документальний фільм про те, як заради їжі і хутра вбивають тварин.Мені стало їх дуже шкода, тоді я вперше вирішила відмовитися від м'яса", - ділиться Софі. Після цього вона на два роки вийшла з вегетаріанства, а в 18 знову повернулася. Життя без м'яса припало моделі до душі. Вона сказала, що відчуває себе краще, а її шкіра стає чистішою. Також Софі подобається, що вона не спонсорує вбивство тварин.

Катя Свинарчук розповіла, що схуднути на 15 кілограмів їй вдалося після повної відмови від м'яса і молочної продукції. Виявилося, що солодке і борошняне на її фігуру не впливали.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Катя Свинарчук, фото Новий канал
Катя Свинарчук, фото Новий канал

Випускниці третього сезону "Супермоделі по-українськи" Саші Кугат відмова від м'яса далася простіше за всіх. Адже вона ніколи його і не любила.

"Мені в принципі ніколи не хотілося м'яса. Особливо дратували курячі ніжки-розуміла, що у мене на тарілці лежить частина тіла..." — каже учасниця модельного реаліті. Вона додала, що коли намагається їсти м'ясо, її відразу починає нудити.

Прем'єра "Супер Топ-моделі по-українськи" - у п'ятницю, 19 жовтня, на Новому каналі!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Onuka дала поради молодим мамам, страждаючим від депресії після пологів: лайфхаки щасливої жінки.

Як повідомляв "Знай.uа", співачка MamaRika перетворилася на "Скажене дівчисько" через карантин

Знай.uа писав, учасники "Кохання на виживання" Настя та Олег розповіли про стосунки після проекту: "Смс з погрозами"