Популярна українська співачка Анастасія Каменських продовжує радувати своїх шанувальників фотографіями в соціальній мережі Instagram. Цього разу вона опублікувала знімок, на якому позує разом зі своїм чоловіком Олексієм Потапенко.

Читайте Знай в Google News!

Вона на фото позує в білосніжній сорочці, топіку і шортах з високою талією, тоді як Потап був одягнений теж в шорти, смугасту футболку і трендової капелюсі. "Couple look. Rate this from 1 to 10", — написала вона, що при перекладі означає "цілісний образ на двох. Оцініть від 1 до 10".

"Ви ідеальні 10 з 10", "Робимо дітей, потім онуків!", "Боже яка ви класна пара", "Потап скидається тут на Брюса Віліса)", "Дуже подобається Настя. Але в якомусь інтерв'ю Настя сама говорила, що не читає коменти. Навіщо питати, якщо все одно не читає", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Вони знайомі вже практично п'ятнадцять років і назавжди увійшли в історію українського шоу-бізнесу, завдяки створеному популярному дуету. Зараз вони розвиваються самостійно і зробили паузу в групі. Каменських успішно завойовує Латинську Америку своїми останніми піснями, тоді як Потап займається продюсуванням.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль вперше зізналася, чому не спілкується з батьками: "у нас вже різне..."

Як повідомляв "Знай.ua", клала руку туди і шльопала по сідницях: маму Кім Кардашьян звинуватили в домаганнях. Позов проти голлівудської світської левиці подав Марк Мак-Вільямс, колишній охоронець, який працював на сім'ю в 2017 році.

Знай.ua писав, Олександр Пікалов пішов на відчайдушний крок заради фанатів: "Спочатку я був проти"