Слава Камінська перезавантажилась у єгипетському джакузі.

Солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу фото із Єгипту, де вона відпочиває, продовживши собі літо.

Слава Камінська вирушила на відпочинок зі своїми друзями і тепер ділиться з шанувальниками кадрами прекрасно проведеного часу.

Співачка розмістила в мережі фото, на якому позує у джакузі. Свою схудлу фігуру Слава підкреслила нюдовим купальником.

До слова, раніше Слава похвалилася, що на тренуваннях шоу "Танці з зірками 2020" вона скинула кілька кілограмів. І ось тепер результат видно на лице. Нагадаємо, що Слава Камінська та Дмитро Дікусар покинули паркет Танців з зірками 2020 за результатами голосування суддів і глядачів третього ефіру від 13 вересня.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Можливо, хтось би на місці Камінської переживав з цього приводу, але Слава вирішила взяти з цієї ситуації лише хороше і тепер хвалиться ще більш струнким тілом, радіючи морю і сонцю в далекому Єгипті.

"Довгоочікуване перезавантаження", - підписала світлину Камінська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Слава Камінська розповіла, до чого її довели "Танці з зірками"

Як повідомляв портал Знай.ua, Слава Камінська нарешті знайшла нове кохання, але боїться зурочити

Також Знай.ua писав, Слава Камінська видала секрет ідеальних стосунків.