Солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська болісно пережила розлучення зі своїм колишнім чоловіком, лікарем-хірургом Едгаром Камінським. Однак наразі зірка змогла влаштувати особисте життя, але не поспішає ділитися ним з громадськістю.

Читайте Знай в Google News!

В ефірі ютуб-шоу "Прямой вопрос" Камінська розповіла про свої нинішні стосунки та стосунки з колишнім. Схоже, що зараз співачка змогла розкласти свої пріоритети, і тому вона вже може поділитися деталями свого життя. У Едгара і Слави вже навіть зав'язалися нові романи.

Про свого нинішнього партнера Камінська не хоче розповідати надто багато. "Він не лізе в шоу-бізнес - це йому не потрібно. Шоу-бізнес – це не його. З іншого боку, я одного вже представляла – "допредставлялась". Вистачить. На ті ж граблі ще раз наступати не збираюся. Хороший, який мене цінує, любить і поважає. І мені цього достатньо", - стверджує зірка.

Слава Камінська, фото - https://www.instagram.com/babaslavka/
Слава Камінська, фото - https://www.instagram.com/babaslavka/

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Хоча вона вже познайомила коханого з дітьми, але представила його поки що лише як "маминого друга". "Про всяк випадок", — коментує це рішення Камінська.

"Я навчилася цінувати в чоловіках те, що не цінувала раніше і стала помічати ставлення чоловіка до себе. Є велика різниця, коли чоловік любить тебе чи любить себе", - розповідає свою життєву філософію Камінська.

Зараз контакт з колишнім чоловіком Слава підтримує заради дітей. Однак з новою його обраницею вона ще не знайомилася — дала йому можливість визначитися остаточно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.