Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає в складі групи "Неангели", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу красиві знімки з нової фотосесії, на яких з'явилася в незвичайному образі, підписи до них розповіла про випадковості і, про те, як потрапила до групи "НеаАнгели".

"Нещодавно спіймала себе на думці, що моя інтуїція часто підводить у кар'єрних питаннях. Але ніколи не промахується в особистих. У далекому 2005-му, коли я прийшла на кастинг до групи «НЕАНГЕЛИ», стоячи в черзі з тисяч красивенних дівчат з модельних агентств, вже була впевнена, що не пройду. За підсумком — вибрали тільки мене. І протягом всієї співочої життя, коли мені здається, що в цей день концерт буде класним, що обов'язково піде не так. І навпаки. Тому, в цьому місяці було прийнято вольове рішення — не покладати ніяких надій і віддати все у руки долі. Ось «все найкраще трапляється несподівано» — це працює. Особливо, якщо не забувати концертний костюм і тексти пісень. 1/2/3?", - розповіла Камінська. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засипає компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.