Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фоловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська відрізняється оригінальністю своїх постів і підписами до них, часто це смішні фото, а ще частіше відверті, але з веселим підписом. Так і в цей раз Слава вирішила показати незвичайне фото в стильному образі, яке було зроблено на курорті Пуща-Водиця, що у Києві.

Слава відображена в красивому місці, і в незвичайній, але неймовірно гарній довгій сукні ніжно-молочного кольору. При цьому її пишне руде волосся укладене таким чином, що Слава стає схожою на ляльку. Вона схилила голову і не дивиться в камеру, поклавши руку в кишені.

У підписі до фото Камінська запропонувала шанувальникам пограти. "У вас є $10 000 000, але ви можете купити тільки ті речі, назви яких, називаються на першу букву свого імені. Що ви купите?", - запитала Слава у фанатів. А ті у свою чергу почали активно коментувати.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.