Німецька модель з польським корінням Ніколь Потуральскі, яка вже майже рік зустрічається з голлівудським красенем Бредом Піттом, часто ділиться з багатотисячною аудиторією свіжими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу кохана Бреда Пітта опублікувала стильне селфі в дзеркалі своєї спальні. На фото Ніколь позує в спокусливому образі – костюмі з міні-шортиків та короткій футболці в принт тай-дай. Варто відзначити, що фігура у 27-річної манекенниці дійсно карколомна.

"🍬🍭🍬🍭", - грайливо підписала знімок Потуральскі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Ось мені цікаво, це у Вас улюблене дзеркало або кімната. Весь час фотографуєтеся в одному місці? Напевно вам там дуже комфортно", - написав один з підписників у коментарях.

скріншот коментаря під постом Потуральскі

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, чому стосунки Бреда Пітта з німецькою моделлю Ніколь Потуральскі не подобаються колишній дружині актора Анджеліні Джолі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анджеліна Джолі розлютилася через те, що її колишній чоловік Бред Пітт привіз у загальний заміський будинок, через який вони досі сперечаються, нову дівчину Ніколь Потуральскі. Актриса не очікувала такого вчинку від ексчоловіка.

Також портал Знай.uа писав, що донька Анджеліни Джолі передумала бути хлопцем: Шайло застали в спідниці і з довгим волоссям.