Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком. Знаменитість порадувала аудиторію кумедним відео, з властивим їй почуттям гумору відповідаючи на найнеприємніші коментарі від хейтерів в рамках інтерв'ю шоу "ЖВЛ" на телеканалі 1+1.

Так, недоброзичливці після вильоту їх з партнером Дмитром Дікусаром з проекту "Танці з зірками" ще в третьому прямому ефірі жорстко розкритикували артистку. Одні писали, що Слава жахливо танцює, але добре співає, проте були і ті, кому не сподобалася зовнішність Камінської. Хтось звинувачував її в пластичних операціях і уколах краси, які виконавця не приховує, а хтось навіть порівняв з Наталією Могилевською, уїдливо відповівши, що у зірок "пенсійне обличчя".

Як співачка Слава Камінська @babaslavka відповіла на найобразливіші коментарі та звинувачення у свою адресу? Дізнавайся у нашій постійній рубриці #хейтериатакують

Фолловери не пройшли повз: "добре відповіла. Ну і співає вона таки краще ніж танцює😀", " Слава молодець,втерла вміло в своїй манері всім ніс💪вона Незрівнянна💋❤️"," Слава нікого не слухай!!!Ти класна, співаєш супер!!!❤️❤️❤️❤️❤️Мені подобаєшся!".

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.