Внучка знаменитого російського актора і співака Михайла Боярського Катерина активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно 21-річна знаменитість похвалилася пікантною фотосесією, вирішивши влаштувати екперименти зі стилем. Так, дівчина виставила яскравий кадр, позуючи в кімнаті з неоновим освітленням, примірявши шкіряну міні-спідницю, чорну футболку з яскравим принтом, колготи в сіточку і масивні кросівки чорного кольору. При цьому Катя не упустила можливості блиснути стрункою фігурою і масивними грудьми.

Варто відзначити, що раніше стиль юної красуні можна було назвати більш елегантним. Під час самоізоляції через карантин "бунтарка" пофарбувала волосся в ліловий колір, а тепер і зовсім видалила знімки з "минулого" життя, серед яких, до слова, було багато пікантних - в бікіні і топах з глибоким декольте.

Фолловери не пройшли повз, засипаючи новий образ Каті компліментами: "Ось це боооооомба 😍❤🔥", " шикарний стиль!😍 ", "Круто 👍💖💖💖💖💖😍💥🔥🔥💣", "Стиль стиль".

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще