Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним жіночним кадром, на якому позувала в дуже відвертому образі. Так, артистка приміряла яскраво-червоний плащик, чорні лаковані туфлі-човники і корсет тілесного кольору, який створив ілюзію оголеності.

Красуня стояла на тлі сірої лофт-стіни і яскраво-жовтих софітів, загадково дивлячись вдалину і засвітивши нескінченні ніжки, а також розкішну фігуру, над якою наполегливо працює. Пізніше Даша також продемонструвала бенстейдж зйомки, де дозволила ближче розглянути вінтажні образи.

Фолловери засипали Астаф'єву компліментами: "Але бути красивою-мій Королівський обов'язок..."🔥❤️", "Уф❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Ах які гарні ніжки👸", " найрозкішніша🤍",".Даша, як завжди вогонь👍", " класна фотка!🔥".

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще