Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже довгий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео у своєму Instagram. Нещодавно співачка вийшла заміж за 28-річного латвійського баскетболіста Яніса Тімма. А цього разу 37-річна співачка показала незвичайне фото в соцмережі і розповіла про презентацію власної книги.

Читайте Знай в Google News!

"Оголена душа. Я сильна, я впораюся... Так називається моя книга і сьогодні на презентації в Будинку Книги на Арбаті мені буде страшно. Мені страшно і зараз. Розповісти про своє життя незнайомим, це немов стати під кулі. І хоча я стою під ними вже майже 17 років, така відвертість лякає навіть мене. Але краще сказати правду, ніж бути не тією, яку ви собі уявляєте.

Зараз я лежу під ковдрою і мені хочеться заснути і прокинутися, коли презентація вже закінчиться. Але це навряд чи вийде. Адже сильною людиною мене зробило почуття відповідальності за свої вчинки. Це моє життя. Чи соромно мені за якісь вчинки? Напевно, за ці моторошні туфлі на платформі. І за різкість рухів. А ще за те, що так довго мовчала. Ми створили сторінку книги @yasilnaya_yaspravlus. Там будуть ваші відгуки і наш маленький клуб читачів. А ще безмежна підтримка тим дівчаткам, яким вона зараз так потрібна. Я з вами. Я одна з вас. Ми сильні! Ми впораємося! Зараз я пореву 30 хвилин, візьму себе в руки і буду жити своє краще життя. І ти давай ❤️ #Ятисильна", - написала Анна Сєдокова у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "трійничок".