Ведуча програми Ревізор (Новий канал) Юлія Панкова нещодавно розлучилася зі своїм чоловіком і тепер зізнається, що відчуває себе щасливою. Цього разу вона зважилася розповісти про те, коли пережила нерозділене кохання.

Читайте Знай в Google News!

" у студентські роки мені довелося пережити нерозділене кохання, - розповідає ведуча. - На це знадобилося цілих три роки. Тоді була маленькою і багато чого не розуміла. Зараз впевнена, що цієї "нерозділеності" в моєму житті бути вже не може. Я просто на неї не погоджуся".

Юлія Панкова, фото: пресслужба Нового каналу
Юлія Панкова, фото: пресслужба Нового каналу

Дівчина впевнена, що відносини повинні будуватися тільки на взаємності.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Рекомендую дівчатам спочатку полюбити і більше цінувати себе, - каже Юля. - Повірте, після цього і взаємність до вас прийде".

За словами дівчини, після розлучення вона відчуває себе щасливою. Каже, що живе в повній гармонії і насолоджується життям! ДО РЕЧІ, Юля зізнається, що поки її серце вільне.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Юлія Панкова зізналася, як живе після розлучення.

Як повідомляв Знай. ua, рецепт ніжного кавового Брауні від Юлії панкової, солодкість і бадьорість в одному шматочку.

Також Знай. ua писав, що Ревізор Панкова розповіла про небезпеку ковбас для організму людини.